Ontdek de veelzijdige Lillebror 65

Een op aanvraag van een klant ontworpen 6,5m tender met een achterklep waaronder een aangehangen motor wordt gemonteerd.

Vaar met het hele gezin letterlijk achterover zittend

 • Lillebror Marine gebruikt alleen de beste materialen
 • Ontworpen voor een ideale zit
 • Met TorqTrac iPhone app
 • Uniek ontwerp met oog voor detail
 • Gooi geen geld weg
 • Instappen varen en genieten
 • Standaard voorzien van koelbox, usb aansluitingen, kussens.

Opties:

 • Kleuren in Poedercoat of folie wrapping
 • Teak dek
 • Neosil Coating of Nanocoat fouling
 • Dektent

De bouw van de Lillebror 65

De Lillebror 65 wordt ook gebouwd in 5mm en delen van de binnenkant in 4mm. Het 5 mm geeft extra sterkte voor de romp ivm het snelle vaarkarakter van de tender. De gewenste motor wordt dan onder de achterklep ge├»nstalleerd.

De uitvoering

De boot heeft als basisprijs een vaarklaar blank aluminium casco. De motor kan dan worden toegevoegd naar wens. Denk aan een elektrische of benzine buitenboord motor van 15-60pkHet casco wordt dan ook afgeleverd inclusief alle scharnieren, sloten en hydraulische besturing.

De indeling

De Lillebror 65 heeft ruimte voor 8 personen. Alle banken hebben een ideale zithoek waarop het heerlijk is om langer comfortabel achterover te kunnen zitten. Dus geen platte banken en een verticale rug, maar heerlijk schuin achterover wegzakken in de kussens. Tussen de middelste banken is een zonnedek voorzien welke in delen is op te bergen in het vooronder. Met het zonnedek uitgeklapt kan je heerlijk languit liggen. 

Afbouw

De LB 65 wordt standaard geleverd met hydraulische besturing, luxe kikkers, schootklemmen tbv fenders, weerstands scharnieren.


Bouwtijd ligt afhankelijk van wensen en opties tussen 3 en 6 maanden

De motoren

De LB 65 is gebouwd om een buitenboord motor te installeren onder de afgesloten achterklep. 
Keuze is er uit de nieuwste 4-takt bezine motoren tot 60-90 pk
Er kan ook gekozen worden voor een elektrische aangehangen motor. Samen met een ge├»ntegreerd lithium accu pakket kan er de hele dag ontspannen gevaren worden en is er een exacte bereik en vaartijd indicatie. 

Hybride 

De eerste LB 65 krijgt een 30pk bezine motor en later nog een 4kW vaste pod onder de boot. Dan kan er gekozen worden tussen de 2 aandrijving. Vaart men elektrisch dan stuur je de boot dmv de benzine motor met een extra roerdeel. 

Zo is de LB 65 helemaal klaar voor de toekomstige vaargebieden voor elektrisch varen. 

De opties

De LB 65 kan worden uitgevoerd met verschillende opties. Een rondom kussen set inclusief een uitgebreid zonnedek deel. De vloer kan worden voorzien van onderhoudsvrij kunstteak in verschillende kleuren. Dat kan op de gehele vloer of enkele delen zoals het zwemdek en voordek. De vloer kan ook blank antislip aluminium blijven. Navigatie verlichting dmv een led toplicht. USB oplaadpunten. De romp kan gekleurd worden door het aanbrengen van een folie wrapping. Een sterke vinyl folie welke na enkele jaren eenvoudig te vervangen is voor een andere kleur. Een andere optie is de boot volledig te laten spuiten in een RAL kleur naar keuze. Een dektent behoort ook tot de mogelijkheden en een rubberen stootrand maakt het geheel af. 

Plug-in-Hybride
Later volgt er nog een plug-in-hybride versie met een diesel motor met schroefas met daarop de elektromotor zoals toegepast in de grote LB 78. 

Meer informatie over de LB 65?
Klik voor meer informatie op onderstaande knop