Page content

Twee hybride varen boten in aanbouw

Twee hybride varen boten in aanbouw

Momenteel zijn de voorbereidingen van start gegaan voor de bouw van weer 2 Lillebror 78 hybride’s.

Naar wenst van de klant zijn een paar kleine aanpassingen gedaan. Zo kan het zonnedek wat tussen de banken in de kajuit kan hangen, nu zo slim opgeborgen in het vooronder dat daar nu een bed ontstaat. De 3 losse delen liggen zodoende niet meer los in het vooronder. De vaste toilet hieronder is nog steeds bereikbaar. Praktisch gebruik maken van de bestaande ruimte.

Voor het gebruik van het vooronder zijn wat zaken zoals een scheidingstrafo en opladers verplaatst naar een andere locatie. Hierdoor kunnen kinderen minder goed bij de apparatuur.

Voor een van de kopers is een render gemaakt in de voorlopig gewenste kleur.

Ook is er weer een aluminium stootrand toegepast zoals de eerste Lillebror 78 electric.

Lillebror 78 hybride navy lillebror-78-stootrand-50mm-004l

De 2e tender wordt uitgevoerd in blank aluminum, mogelijk compleet geborsteld.

geborsteld aluminium geborsteld aluminium

Daarnaast zijn we bezig met een onderzoek naar een upgrade van het Lithium pakket. Met een groter lithium accu pakket kan er nog langer worden gevaren en met het uitsparen van een zware 12V gebruikersaccu scheelt dat gewicht tegen niet al te veel extra kosten.

Verder zijn er verschillende aanvragen vanuit binnen en buitenland voor een snelle hybride tender. NL, Abu Dhabi en USA. Enkele offertes zijn uitgezet voor de bouw van een snelle tender met 110-170pk commonrail diesels. Ook wordt er gekeken om samen met een US partner de amerikaanse markt op te gaan. To be continued..

Comment Section

0 reacties op “Twee hybride varen boten in aanbouw

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: